Charter Mallorca

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Pentru vacanța de vară a anului 2019, agenția noastră vă pune la dispoziție curse charter cu avionul cu destinația Mallorca. Vă oferim transport gratuit spre Aeroportul Otopeni din următoarele orașe: Constanța, Medgidia, Cernavodă, Brașov, Sinaia, Comarnic, Ploiești, Iași, Roman, Bacău, Focșani, Buzău, Galați,  Brăila, Tecuci, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Pitești, Drobeta Turnu Severin, Târgu Jiu, Craiova, Balș, Slatina.

Profitați acum și de early booking de până la 35%, pentru plecările din 1, 8 și 15 iulie!

Insula Mallorca cât și capitala sa, Palma, sunt pline de caracter, plajele sale sunt celebre în întreaga lume, făcând-o una dintre cele mai căutate destinații de vară.

Hotelul Samos 3* este situat în centrul stațiunii Magaluf, la doar 250 de metri de minunatele plaje ale stațiunii. Fiind foarte aproape de restaurantele și barurile locale, în general de viața de noapte animată a stațiunii Magaluf și în apropierea celui mai mare club de noapte din stațiune "BCM".

Hotelul dispune de o recepție non stop, resturant principal, unde se servesc micul dejun, prânzul și cina. În zonele interioare și exterioare ale hotelului unde se găsesc barurile, sunt amplasate plasme TV, pentru vizionarea diferitelor meciuri de fotbal. Puteți beneficia și de piscină mare pentru adulți, încălzită, în aer liber, precum și o piscină pentru copii. Mai multe detalii despre facilitățile hotelului și camerele sale, puteți găsi pe site-ul nostru.

Pentru un sejur de 7 nopți, cu mic dejun și cameră standard, o persoană plătește un total de 777.50 euro, redus de la 869.00 euro. Serviciile incluse de către noi sunt următoarele:

-7 nopți cazare cu masă specificată la fiecare hotel ;

-Transport cursă BLUE AIR OTP-PMI-OTP ;

-(1 Bagaj de cală de max. 32 kg/pasager + 1 Bagaj de cabină de max. 10 kg incluse);

-Catering inclus (fără băuturi);

-Transfer de grup aeroport / hotel /aeroport;

-Taxe de aeroport ;

-Asistență turistică;

-Bonus: Asigurare medicală și STORNO - Cocktail Travel Protection indiferent de vârstă!

-Transfer din diverse orașe din țară către Aeroportul Otopeni.

Serviciile neincluse sunt:

-Taxa locală: între 1eur-2eur /pers./zi + 10%TVA (în funcție de clasificarea hotelului) – se achită la fața locului! / Copiii până la 16 ani nu achită taxa;

-Excursii opționale și intrările la obiective;

-Cheltuieli personale, bacșișuri, băuturi și servicii/facilități neincluse în prețul pachetului (în funcție de oferta fiecărui hotel).

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

No Comments Yet.

Leave a comment